БЛОГ

Биди во тек со најновите трендови во дигиталниот маркетинг!

Учи онлајн со Galeksia и стани сертифициран дигитален маркетер

Sofija P.
Учењето онлајн е една од најголемите придобивки кои доаѓаат со широко распространетата интернет конекција во денешницата. Со можноста да учиш од било која локација, без да…

Пристапот на менторот треба да биде конкретен, јасен и со реални примери

Марија M.
Михаил Китановски е сертифициран DMI тренер и ментор на Galeksia за модулот Digital Marketing Strategy.  Тој e сопственик и генерален директор на компанијата за консултантски услуги…

Од почетник без искуство, почнав да работам како јуниор дигитален маркетер

Елена T.
Споделуваме интервју со една од нашите учеснички на програмата за Certified Digitital Marketing Professional.  Ова е една од многуте успешни приказни кои ги очекуваме во иднина.…

Tom Kendall – Head of Digital Marketing, IBM Еurope

Марија M.
Промовирање на извонредност во дигиталниот маркетинг и дигиталната продажба, зајакнување на професијата преку создавање на највисоки стандарди кога станува збор за дигитален маркетинг, увид и најдобри…

Од почетник до работа како дигитален маркетер

Sofija P.
Доколку си млад ентузијаст кој неуморно се труди да остане во тек со промените кои постојано се случуваат во светот, сигурни сме дека барем неколкупати си…

Дигитален маркетинг и креативно размислување

Sofija P.
Благодарение на мрежите и алатките кои ни се достапни денес, постојат голем број опции кои ни се од помош при креирањето на дигиталната маркетинг стратегија. Секој…

Едукација за дигитален маркетинг: Зошто да ја одбереш Galeksia?

Марија M.
Денес не може да се замисли успешен бренд или компанија која не е присутна на интернет. Па, така и дигиталниот свет се повеќе се развива. Дигиталниот…

Упатство за аплицирање за ваучер

Марија M.
Дознај како да аплицираш за ваучер до 30.000 ден. за дигитални вештини и да се стекнеш со светски признат сертификат! КОЈ МОЖЕ ДА АПЛИЦИРА? Сите државјани…

Со вештините од оваа обука се случи мојата дигитална трансформација

Елена T.
Сите студенти на Galeksia се амбициозни личности кои никогаш не престануваат да учат и да се надградуваат. Една од нив е Тања, економист, банкар, сопруга и…

Дигиталниот маркетинг секојдневно се развива и нуди огромни шанси

Елена T.
Серијалот на интервјуа со менторите од Galeksia продолжува со Ивана Јовановска. Ивана е сертифициран DMI тренер и ментор за модулите Social Media Marketing и Email Marketing.…

Добивај ги најновите вести во твоето сандаче