НАУЧETE ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ И ДОБИЈTE ГЛОБАЛНО ПРИЗНАЕН СЕРТИФИКАТ!

Станeте професионален маркетер и добијте сертификат признаен од светски гиганти како Google, Facebook, Microsoft и IBM!

 

Учeте од програма креирана од Neil Patel, Larry Kim, Mia Mora, Amy Brooks и останати големи имиња во индустријата за дигитален маркетинг!

*За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата
ПОЧЕТОК
13 јули
ЦЕНА
1500€
Програма креирана од светски познати брендови

Што е Galeksia?

Galeksia е единствената компанија која нуди сертифицирани обуки за дигитален маркетинг на нашата територија, акредитирана од Digital Marketing Institute.

 

Digital Marketing Institute е најголемиот институт за дигитален маркетинг во светот.
DMI е пионер во поставување на глобалните стандарди за едукативни програми за дигитален маркетинг.

Зошто да учите со Galeksia

Останете во игра

Гаранција за конкурентност за вас или вашиот тим – Galeksia e лиценциран партнер на Digital Marketing Institute, Институтот кој го поставува глобалниот стандард за дигитален маркетинг.

Светски признат сертификат

Можност за полагање на светски признат официјален Pearson VUE сертификат – ваучер за полагање вклучен во цената.

Квалитет и релевантност

Интензивна програма креирана и одобрена од претставници на Google, Coca-Cola, Facebook, LinkedIn и IBM, ревидирана на секои 6 месеци.

Глобална мрежа на професионалци

Пристап до глобалната платформа на DMI, која вклучува бесплатни курсеви, темплејти и вебинари, и брои 57.000 членови.

Унапредување на маркетинг и продажба

Започнете дигитална трансформација на вашата компанија и унапредете ги вработените во обучени професионалци подготвени за дигиталните предизвици.

Можност за вработување

Учесниците кои успешно ќе ги завршуваат програмите и ќе покажат одлични резултати ќе добијат предност при вработување во компаниите-партнери на Galeksia.

57 000+
Членови
11 700
нови студенти во 2019
105
сертифицирани програми во светот
25 000
сертифицирани професионалци до Декември 2019
75+
експерти кои ја поддржуваат програмата
1
глобален Industry Advisory Council

CERTIFIED DIGITAL MARKETING PROFESSIONAL

Цена 1500€
Времетраење 64 часа
Слободни Места: 3

Certified DMI Specialist – Social Media Marketing

Цена 1200€
Времетраење 64 часа
Слободни Места: 12

Certified DMI Specialist – Digital & Social Selling

Цена 1200€
Времетраење 64 часа
Слободни Места: 12
COMING SOON

Certified DMI Specialist – Search Marketing

Цена 1200€
Времетраење 64 часа
Слободни Места: 12
COMING SOON

Certified DMI Specialist – Strategy and Planning

Цена 1200€
Времетраење 64 часа
Слободни Места: 12
COMING SOON
57 000+
Членови
11 700
нови студенти во 2019
100
сертифицирани програми во светот
25 000
сертифицирани професионалци до Декември 2019
75+
експерти кои ја поддржуваат програмата
1
глобален Industry Advisory Council

Програма креирана од професионалци во областа

Со завршување на програмите за дигитален маркетинг, добивате можност да полагате и да се стекнете со Pearson VUE сертификат. Pearson VUE е глобален лидер во тестирање на знаење од повеќе области, влучително и дигитален маркетинг.

 

Сертификацијата на Digital Marketing Institute во соработка со Pearson VUE ќе ви ги отвори вратите кон светот. Знаењето што овој сертификат го потврдува ќе ви овозможи да станете двигател на промените, не само пасивен следач!

Tyrona Heath
Global Lead
LinkedIn
AMY Brooks
Business Education
Facebook
Frank Hattan
Director, Sales
Microsoft
NEIL PATEL
Founder
Neil Patel Digital

ШТО ВЕЛАТ НАШИТЕ СТУДЕНТИ?

Christina Cvitko

Everything you need in order to learn and master Digital Marketing! ⭐️ An amazing team of professionals always ready to help, teach, and advise.
Highly recommended!

Taulant Rexhepi

Great team of professionals, they are able to switch Digital Marketing from wide to a narrow term!

Ивана Дракулевска

Најдобрата одлука која ја имам донесено knowledge-wise! Бидејќи се специјализирана програма за Дигитален Маркетинг – и целосно посветени токму на оваа област. Професионалци во индустријата насочени само и само кон една цел – да ни го пренесат знаењето.

Стефан Николовски

Неверојатна програма и супер предавачи! Посветени на својата работа и цел да го пренесат нивното обемно знаење. 10/10

Александра Ристевска Мадиќ

Врвна едукација, во право време и на право место! 24/7

Леонид Ангеловски

Супер програма и предавачи секогаш достапни за консултации!

Тања Дрвошанова

Оригинална можност за професионална обука. Супер тим кој секогаш е спремен за уште едно прашање 🙂 🙂 🙂
Среќна сум што можам да научам применливи решенија во маркетингот. Браво Галексиа, само напред!

Татјана Данева

Супер тим, достапни во секое време! ⭐️

контактирајте го нашиот тим на професионалци и дознајте повеќе